Szeretnél profin edzeni, de szükséged lenne egy kis segítségre?

Nem tudod, hogy hol rontod el? Hogy hol csúszik el mindig?

Itt van 9+1 tanács neked, hogy tudod kimaxolni az edzéseidet akár már  legelejétől kezdve.

 

 

Kezdőként valami újba fogni mindig nehéz ugyanakkor nagyon izgalmas dolog is. Nekem annak idején az edzés pont ilyen volt. Nagy lendülettel fogtam bele, de nem tudtam elkerülni, hogy beleessek a legtipikusabb hibákba. Nem ettem eleget, egyoldalúan mozogtam és a minőség helyett a mennyiségre törekedtem.

 

Így pár év távlatából azon gondolkodtam milyen jó lett volna, ha valaki nyakon vág már a legelején (nálam általában ez a módszer működik, mármint a nyakon vágás), és figyelmeztet, hogy nem a megfelelő irányba haladok.

Jó sok időd megspórolhattam volna!

Mondd egyedül vagyok ezzel? Volt veled is, hogy úgy érezted szükséged lenne egy kis útmutatásra vagy te inkább szereted magad kitaposni az ösvényt?

Vagy nyersz vagy
Tanulsz

ÍGY vagy ÚGY…

én összegyűjtöttem 9+1 edzéssel kapcsolatosan tippet, ami lehet segíteni fog neked.

Miért?

Mert az elmúlt évek alatt rengeteg emberrel volt lehetőségem együtt edzeni, mint edzőtárs és mint tanár is. Így úgy gondolom, hogy a leggyakoribb problémákat össze tudtam szedni neked, amik fejlődésed útjába állhatnak és hatékony, kipróbál és nem utolsó sorban életszerű tanácsokat tudok adni neked, hogyan hidald át őket.
Kérlek ne érts félre? Nem ezzel fogom sem a világot, sem pedig a te életedet megváltani, de sokszor a problémák megoldása olyannyira egyszerű, hogy nem is gondolnánk.

Úgyhogy mielőtt elkezdenél kétségbe esni, hogy biztos veled lehet valami baj, pörgesd végig a listát. Igyekezz objektív lenni, és lehet megtalálod a hibát.
Ha pedig még csak most szeretnél elkezdeni sportolni, remélem támpontot tudok majd adni neked és az ötleteim hasznosnak fognak bizonyulni. 😊

Érd el te is a céljaidat!

(zsákutcák nélkül)

 Töltsd le te is Training Guide Book ebookját és nézz más szemmel az edzéseidre!

Előfordulhat majd az is, hogy annak ellenére, hogy te mindent helyesen csinálsz majd, de még sem fejlődsz úgy, ahogyan szeretnél.

Hidd el ilyenkor sincsen semmi baj, lehet neked több idő kell, hogy beinduljanak a folyamatok. Erről írok majd az ebookban is részletesebben. 🙂

Ha pedig további motivációra vágysz, gyere át a Facebook oldalamra vagy kövess be Instagramon!

Feltétlenül írd majd meg nekem, hogy hogyan tetszett az e-book, hiszen a visszajelzéseitekből tudok én is tanulni.

© 2020 Kiss Enikő

Adatvédelmi tájékoztató

Translate »