Köszönöm szépen, hogy letöltötted az ebookom 🙂

 Remélem tetszeni fog és majd feltétlenül mondd majd el a véleményed róla!

Ha pedig kicsit több segítségre is szükséged lenne, várlak szeretettel a kezdő erősítő edzéseim valamelyikén! Ha esetleg érdekel görgess lejjebb!

Calisthenics segít nekünk!!!

Úgy érzed, hogy nem vagy elég erős, tónusos, viszont edzőterembe sem szeretnél járni, mert nem tudod használni a kondigépeket és amúgy sem szeretnél gorilla karokat magadnak. 

Anno én is nagyon sokat gondolkodtam, sőt én kifejezetten irtóztam a kondigépektől (ez mondjuk azóta változott). A világért nem mentem volna egyiknek sem a közelébe, nemhogy huzamosabb ideig dolgozzak rajtuk. Aztán egyik ismerősöm mutatott egy videót egy  női(!)Calisthenics versenyről és engem ott vett meg ez a sport kilóra. 

Nem fogod elhinni, de azok a nők vékonyak voltak, csinosak, egyiknek sem volt testépítő alkata, és mégis olyan erőgyakorlatokat mutattak be, hogy én tudtam ez kell nekem.

 

 És ha magadra ismertél, valószínűleg neked is !! 🙂 

 

Miben különbözik ez más óráktól?

 Calisthenics tulajdonképpen az a mozgásforma, ami mindannyiunknak ismerős lehet, sőt anélkül, hogy tudtuk volna már mi is hazsnáltuk az edzéseink során. Alapjait a gimnasztika és a sajáttestsúlyos feladatok adják. A sokak számára ismerős Street Workout edzés is ezen a a gyakorlatokból dolgozik. Az edzés alapvető előnye, hogy bármikor és bárhl tudsz majd gyakorolni, de azért az elején kis segítséget igényel megtanulni a mozdulatokat helyes végrehajtását. Ezért a Foxhouse egyesületnek köszönhetően kezdő edzéseket indíthattam.

Következő alkalmak

Kattints a képekre az eseményekért!

Február 28.

Az alap 5 ALL-IN

Az elmúlt pár alkalomkor átvett alap 5ös feladatait fogjuk átismételni, persze kis nehezítést azért teszünk majd bele. Azoknak ajánlom, akik valamiért lemaradtak az első két alkalomról, de szeretnék bepótolni valahogy.

Ezen gyakorlatok profi szintű elsajátítása szinte követelmény a saját testsúlyos edzések világában. Enélkül a haladóbb szintű feladatok kivitelezése szinte kivitelezhetetlen.

Március 13.

Váll mobilizáció

A vállöv, illetve a váll önmagában is egy kényes terület. Gyakori a vállsérülés a gyenge izomzat és szalagok miatt, de a túlzott merevség és a hanyag tartás is ennek a terület elhanyagolásának a következtében alakul ki.

Mivel rengeteg mozdulat kivitelezéseshez elengedhetetlen, hogy ez a testrészünk megfelelően edzett és mozgékony legyen, ezért ez edzés kicsit rendhagyó lesz, hiszen az erősítés mellett, most a mobilizációs gyakorlatok lesznek a főszerepben.

Március 27.

Nyújtás

Sok megjegyzést nem tudok hozzáfűzni. Ez az edzés arról fog szólni, ami a neve, nyútani fogunk. A legtöbb ember sajnos nem tud megfelelő módszerekkel nyújtani, sőt a leggyakrabban le is hagyjuk az edzés végéről. Ez nem annyira jó, hiszen az edzés végi nyújtásnak rengeteg haszna van.

Az órán többek között átvesszük a kötelezően megnyújtandó izomcsoportokat, az alap hajlékonyásg fejlesztő gyakorlatok és hozok nektek pár modern technikát, amivel a  spárgára, hídra és egyéb haladóbb szintű elemeket tudod hatékonyan elsajátítani.

Ha szeretnél kipróbálni egy kezdő edzést, töltsd le az ingyenes kéthetes edzővideónkat!

Helyszín:

Garay Dance Corner 7. kerület Rottenbiller u. 15/a (Bejárat a Garay utca felől)

Árak:

óradíj: 2000 ft  (FOXHOUSE tagoknak: 1500 ft) 

(Ajándék videó anyag)

Pár szó rólam

Sziasztok! Eni vagyok, de a legtöbben Rosaként [roza] ismernek. Jelenleg tervező mérnökként dolgozok teljes állásban, de mellette erősítő edzéseket és capoeira órákat is tartok. Szeretném az embereknek megmutatni, hogy nem csak azok tudnak sportosan kinézni és eredményeket elérni, akik ebből élnek, hanem azok is, akik csak a szabadidejükben sportolnak. Hiszen, ha szereted az adott mozgást és kicsit jártas vagy  a timemanagmentben hidd hogy a mozgást lazán be lehet illeszteni az ember napirendjébe.  Amit tudni érdemes még rólam, hogy imádok táncolni, akrobatikázni, de legfőképp capoeirázni, amit már 16 éves korom óta aktívan űzök.  Ez motivált engem, hogy 2018-ban elvégezzek egy OKJ-s sportoktató képzést, amit egy személyi edző képzés is követett.

Elérhetőségem:         +36307889551  foxhouse.info@gmail.com

weboldalam: www.rosaflor.hu

Foxhouse Sportegyesület oldala:  www.foxhouse.hu

 

© 2020 Kiss Enikő

Translate »