Szia! Üdvözöllek a második Calisthenics edzésünk letöltő oldalán! 

Az alábbiakban megtalálod az edzésvideót.

Ha nem indul el neked, akkor kattints erre a linkre!

Ezt a videót különálló edzésként készítettem el nektek és abban a formában vettem fel, ahogyan veletek is dolgoztam. Viszont (!) a lenti edzéstervbe már csak az utolsó két gyakorlatsort illesztettem be. Hogy miért?

Azért, mert a statikus feladatok könnyen beilleszthetőek bármelyik edzésbe anélkül, hogy elrontanák az edzéstervedet. Mivel a statikus gyakorlatok nem annyira energia igényesek, így kihasználhatjuk az előnyeiket anélkül, hogy az edzés több része megszenvedné.

Remélem tetszeni fog ez is !! 🙂

Mit tartalmazz a video?

Bemelegítés

Most nem csináltam külön bemelegítést.

Feladatok bemutatása

Az edzésen vett feladatok átnézése. Itt egymásután végig veszem a gyakorlatokat. Fontos lenne, hogy végigpörgesd ezt a részt is az első alkalomkor. Egyrészt hasznos infok is elhangzanak a kivitelezéssel kapcsolatban, másrészt később a gyakorlatok közben már nem fogok sokat beszélni róluk.

Egykörös edzés

Itt egy kört végig csinálok veletek, hogy meglegyen a sorrend és az ismétlésszámok is. Az utolsó két feladat viszont, ne haragudjatok, de kihagytam a csuklófájás miatt. Lehet kicsit gyorsabban csinálom itt, mint az edzésen, de ti ugyanúgy tartsátok meg az összes mozdulatot pár másodpercig. 

Hasznos infok! Olvasd el mindenképp mielőtt neki állsz!

A edzésterv (I. , II. rész és core vegyítve)

1.hét (ez egy javaslat, természetesen ettől eltérően is edzhetsz)

Ha bármi kérdésed lesz az edzéssel kapcsolatban, írj nyugodtan nekem bármelyik oldalamon! Hajrá és mindent bele! 🙂 !!!

Translate »