<– ugrás a főoldalra

Szeretnél erősebb lenni? Kihozni saját magadból a maximumot?

 Én tudok egy jó módszert 🙂 ! Új kezdő calisthenics edzést indítok sajáttestsúlyos gyakorlatokon alapuló edzéstervvel, extra videó anyagokkal és egy privát facebook csoporttal, hogy még gyorsabban tudjunk fejlődni!

Calisthenics segít nekünk!!!

Azt érzed, hogy nem vagy elég izmos és fitt, viszont edzőterembe sem szeretsz járni, mert nem tudod használni a kondigépeket és amúgy sem szeretnél gorilla karokat magadnak? 

Régebben én is nagyon sokat görcsöltem ezen, sőt én kifejezetten írtóztam a gépektől. A világért nem mentem volna egyiknek sem a közelébe, nemhogy huzamosabb ideig dolgozzak rajtuk. Aztán egyik ismerősöm mutatott egy videót egy  női(!) Calisthenics versenyről. Nem fogod elhinni, de azok a nők vékonyak voltak, csinosak, egyiknek sem volt testépítő alkata, és mégis olyan erőgyakorlatokat mutattak be, hogy nem hittem a szememnek.

Bár akkor még nem igazán tudtam sokat erről a sportról, de az rögtön egyértelművé vált, hogy ez kell nekem.

És ha az előzőekben magadra ismertél, valószínűleg neked is!! 🙂

 

 Calisthenics tulajdonképpen az a mozgásforma, amivel mindannyian találkoztunk már az iskolai testnevelés órákon, csak valószínűleg akkor pont nem érdekelt minket. 

Alapjait a gimnasztika és a sajáttestsúlyos feladatok adják. A sokak számára ismerős Street Workout edzés is ezen a a gyakorlatokból dolgozik. Az edzés alapvető előnye, hogy bármikor és bárhol tudsz majd gyakorolni, de azért az elején kis segítséget igényel megtanulni a mozdulatokat helyes végrehajtását.

Nyári edzéseim

Kedd 18:00-19:00

Mindenkinek, aki formába szeretné hozni magát

Az alaperőnlét és állóképesség fejlesztésére összeállított edzésterv. Kezdőknek is bevállalható.

Az edzéseken több körön keresztül hajtunk végre az erősítő és állóképesség növelő gyakorlatokat állomásról állomásra haladva. Mindenki a saját tempójában  a szintjének megfelelő feladattal dolgozik, így bár együtt edzünk maximálisan személyre szabottá válik az óra.

Az edzések nyáron a szabadban zajlanak.

Ha szeretnél kipróbálni egy kezdő edzést, töltsd le az ingyenes kéthetes edzővideónkat!

Helyszín:

Szabadtéri kondipark
10. kerület Gépmadár utca 15.-tel szemben

Időpont:

Kedd: 18:00 – 19:00

Árak: Óradíj :1200 FT 

Pár szó rólam

Sziasztok! Eni vagyok, de a legtöbben Rosaként [roza] ismernek.

Jelenleg tervező mérnökként dolgozok teljes állásban, de mellette erősítő edzéseket és capoeira órákat is tartok. Szeretném az embereknek megmutatni, hogy nem csak azok tudnak sportosan kinézni és eredményeket elérni, akik ebből élnek, hanem azok is, akik csak a szabadidejükben sportolnak. Hiszen, ha szereted az adott mozgást és kicsit jártas vagy  a timemanagmentben hidd el, hogy a mozgást is lazán be tudod illeszteni a mindennapjaidba, 

Amit tudni érdemes még rólam, hogy imádok táncolni, akrobatikázni, de legfőképp capoeirázni, amit már 16 éves korom óta aktívan űzök.

 Ez motivált engem, hogy 2018-ban elvégezzek egy OKJ-s sportoktató képzést, amit egy személyi edző képzés is követett.

Remélem találkozunk majd valamelyik edzésemen!

Elérhetőségem:         +36307889551  foxhouse.info@gmail.com

weboldalam: www.rosaflor.hu

Foxhouse Sportegyesület oldala: www.foxhouse.hu

 

 

© 2020 Kiss Enikő

Translate »